FIF BIKE – Frederiksberg                                                                                                                                   

Cykling det nye sort!!!
 
Sikken en fantastisk sommer vi har haft med sol, sol og mere sol. Nu er det snart på tide at få rejst sig fraliggestolen og støvet cykelbukserne af. Vi skal ud på de danske landeveje med cykelsko på.

FIF BIKE er et nyt motionstilbud fra FIF Atletik og Motion. Vi har hver onsdag i hele juni kørt landevejene tynde og samtidig hygget os. Vi vil gerne fortsætte med det gode initiativ og fortsætter hvor vi slap efter sommerferien.

Første træning bliver onsdag den 15. august kl. 17.00.
Mødestedet er Sønderjyllands Allé 6, 2000 Frederiksberg.

Cykelhjelm er obligatorisk, ligesom ringeklokke er god stil.

Der vil til hver træning være 1-2 instruktører fra FIF, der kører med. De planlægger dagens træning og holder styr på tropperne. Det gode sammenhold, klubånden og hyggen er i højsæde.

Vi vil tilstræbe at holde ”2 niveauer”, så alle kan være med. Der kan således være ”2 distancer” eller ”2 hastigheder” på dagen. Om du er ny på en racercykel, gerne vil ”i gang igen”, eller allerede cykler en del, skal der være plads til alle.

Pris pr. kvartal for FIF BIKE er 375,00 kr. (inkl. diverse tilbud) . Cykelsæsonen løber fra august til oktober.

I oktober vil der være mulighed for at overgå til FIF’s løbemedlemskab med mulighed for 3 ugentlige træningspas og fri afbenyttelse af klubbens gode styrketræningsfaciliteter.

Hvis der er tilslutning til det, vil der i vinterhalvåret blive arrangeret nogle spinning events i Grøndal Multicenter, med mulighed for deltagelse af op til 25 glade spinning entusiaster. Det er dog mod en mindre egenbetaling pr event. Nærmere info følger, når vi kommer tættere på.

Kom glad og vær med til at sætte den nye DNA for FIF BIKE - vi glæder os til at se jer friske og klar til FIF BIKE premieresæson

De bedste sommerhilsner

FIF BIKE