Sommeratletik for de 10-13-årige

Afholdes i 2020 i uge 27 og 32

Har du også set OL, VM eller andre store atletikstævner i fjernsynet? Kunne du tænke dig at se, hvor langt du kan springe, blive god til at kaste med spyd eller løbe hurtigt på en 100 meter? Så skal du da med på vores atletikcamp i sommerferien!

Det er en uge med sjov og leg, hvor det sociale går hånd i hånd med fysisk og teknisk træning. Du kommer til at prøve mange af atletikkens spændende og udfordrende discipliner, krydret med forskellige lege og boldspil. Vi lover, at du er både glad og træt, når du går hjem.

Instruktørerne på vores atletikcamps er alle selv aktive atletikudøvere og træner til dagligt Frederiksberg IF Atletiks børnehold.

Alle børn mellem 10 og 13 år kan deltage (2020: årgang 2007–2010). Du er meget velkommen, uanset om du allerede går til atletik eller om du er ny til sporten og blot har lyst til at prøve, hvad den går ud på. Også, hvis du ikke i forvejen er FIF-medlem.

Sommeratletik foregår mandag til fredag 9.30-15.00 på Frederiksberg Stadion, Sønderjyllands Alle 6, 2000 Frederiksberg. Vi afholder dem i uge 27 og 32. Der er plads til 40 glade atleter i hver af ugerne. 

Alle deltagere får bl.a.

  • Træning fra mandag til fredag
  • T-shirt
  • Drikkedunk
  • Frugt og saft hver dag
  • Masser af sjove oplevelser og nye venner
  • Diplom med dine atletikresultater fra det afsluttende mini-OL

Det eneste, du skal medbringe, er godt humør, madpakke til frokost, løbesko og tøj, der passer til vejret. Vi træner ude uanset vind og vejr. Tilmelding foregår via websitet her (opret en profil, hvis du ikke er medlem i forvejen).

 
TILMELDING I FORÅRET 2020. 
 

Har du spørgsmål om FIF's sommeratletik, kan du skrive til Stævne- og ungdomsudvalget på FIFungdomsudvalg@gmail.com